När jag reste till jordens medelpunkt : och andra sanna eller falska historier

När jag reste till jordens medelpunkt : och andra sanna eller falska historier
När jag reste till jordens medelpunkt : och andra sanna eller falska historier
Beskrivning av När jag reste till jordens medelpunkt : och andra sanna eller falska historier

Vad är egentligen sant? Andreas Palmaers fyndiga När jag reste till jordens medelpunkt och andra sanna eller falska historier är full av roliga fakta där läsaren får gissa vad som är falskt och vad som är sant. Man ska inte tro på allt vad folk säger. Men det som låter som tidernas värsta rövarhistoria kan verkligen vara helt sant. I den här boken berättar Andreas Palmaer om tolv märkvärdiga och egendomliga människor. Några av dem har funnits på riktigt, andra är helt påhittade. När man läst en berättelse kan man fundera på vad man tror själv och sen läsa svaret. På köpet får man lära sig en massa roliga fakta, till exempel om ismannen Ötzi, hur varmt det är i jordens mittpunkt, om människan skulle kunna flyga och mycket annat. I slutet av boken får man dessutom tips på hur man själv kan hitta på egna Sant eller falskthistorier.

Läs mer om När jag reste till jordens medelpunkt : och andra sanna eller falska historier...


Sök bästa pris på När jag reste till jordens medelpunkt : och andra sanna eller falska historier hos: