Moström Jonas Svart Cirkel

Moström Jonas Svart Cirkel
Moström Jonas Svart Cirkel
Beskrivning av Moström Jonas Svart Cirkel

Moström vet hur han ska hålla spänningen uppe.
Borås Tidning

Rick Johnson sångaren i ett av världens mest berömda band påträffas död på sitt rum på hotell Knaust i Sundsvall. Kommissarie Jonas Axberg som egentligen har nog med sina egna bekymmer påbörjar en utredning som pekar på ett obehagligt förflutet hos rockstjärnan. Vad är det som nu efter så många år har hunnit ifatt Rick? Och varför fann polisen honom skjuten med en porrtidning med namnet Eva skrivet mitt på uppslaget? Det finns ett vittne som kan ha sett mördarens ansikte. Problemet är bara att hon ligger i koma på Sundsvalls sjukhus

Jonas Moströms andra bok om kommissarie Axberg och läkaren Jensen är en suggestiv och tät kriminalroman. Vilka krafter driver en person som utnyttjar en individ i beroendeställning och tvingar henne att begå värsta tänkbara brottet att mörda en annan människa?

Svart cirkel är rappt skriven väl berättad och en riktigt spännande bok
Ölandsbladet

Att Axberg kommer att bli lika populär som sina kollegor Wallander och Van Veeteren förstår man redan efter ha läst några kapitel i boken. Jag sträckläste den. Det kommer ni också att göra.
Länstidningen i Östersund
Andra boken om kommissarie Axberg och läkaren Jensen är minst lika genialisk som förra boken. Frågan är om jag har läst så många bättre deckare?
Örnsköldsviks Allehanda

Läs mer om Moström Jonas Svart Cirkel...


Sök bästa pris på Moström Jonas Svart Cirkel hos: