Moström Jonas Rymd Utan Stjärnor

Moström Jonas Rymd Utan Stjärnor
Moström Jonas Rymd Utan Stjärnor
Beskrivning av Moström Jonas Rymd Utan Stjärnor

När överläkare Pia Fjällstedt försvinner under mystiska omständigheter blir det inte ett fall vilket som helst för Sundsvallspolisen. Åminstone inte för kriminal inspektör Sofia Waltin eftersom Pia Fjällstedt är hennes faster. Dessutom har Sofias pappa länge haft en konflikt med sin syster och hamnar högt upp på listan över dem som kan tänkas ha med försvinnandet att göra.

Också Sofias kollega Johan Axberg får problem att skilja yrkesroll från privata bekymmer när hans nya flickvän blir misshandlad av sin exman. Dessutom verkar Johans bäste vän läkaren Erik Jensen vara mer inblandad i de alltmer dramatiska händelserna på stadens sjukhus än han vill erkänna. Frågan om liv och död ställs på sin yttersta spets.

Rymd utan stjärnor är den fjärde boken om kommissarie Johan Axberg och hans kollegor vid Sundsvallspolisen. Här ställs frågan om liv och död på sin yttersta spets.

Rymd utan stjärnor är utan tvekan Jonas Moströms klart bästa bok.

Östersunds Posten

Jonas Moström blir bara bättre och hans persongalleri allt intressantare. Han skriver insiktsfullt om män och deras syn på relationer vilket ger ett bra plus till intrigen.
Laura

Jag skrev i min recension av den första boken Dödens pendel som kom 2004 att jag sträckläste och hade svårt att lägga ifrån mig boken. Samma sak gäller den här boken jag var bara tvungen att få veta upplösningen innan jag överraskad kunde lägga den ifrån mig. Läs den.
Länstidningen Östersund

Läs mer om Moström Jonas Rymd Utan Stjärnor...


Sök bästa pris på Moström Jonas Rymd Utan Stjärnor hos: