Morton Kate Den Glömda Trädgården

Morton Kate Den Glömda Trädgården
Morton Kate Den Glömda Trädgården
Beskrivning av Morton Kate Den Glömda Trädgården

På sin 21-årsdag får Nell O’Connor veta något som förändrat hennes liv. Många år senare bestämmer hon sig för att ta reda på hela sanningen och företar den långa resan från Australien till England. Sökandet för henne till Cornwalls vindpinade kust och det vackra herresätet Blackhurst Manor som en gång ägdes av familjen Mountrachet.

När Nell dör ärver hennes barnbarn Cassandra ett litet hus på ägorna till Blackhurst Manor. Enligt ryktet döljer herresätet mörka hemligheter hemligheter om den fördömda familjen Mountrachet. Men det är i Klippstugans bortglömda trädgård som Cassandra kommer hela den sällsamma historien på spåren …

Den glömda trädgården är en oavbrutet spännande roman vars handling utspelar sig på flera olika tidsplan parallellt. Lager för lager avtäcks en romantisk och gripande historia som under århundraden påverkat många människors liv.

Kate Morton är född 1976 och växte upp i sydöstra Queensland Australien. Hon har studerat drama och engelsk litteratur och arbetar nu på en doktorsavhandling vid University of Queensland. Hon bor med man och två barn i Brisbane. Forum har tidigare utgivit hennes debutroman Dimmornas lek..

. återigen bjuder hon på en stämningsmättad historisk roman kryddad med gåtor hemligheter djupa passion och tragiska öden . likt labyrinten i den glömda trädgården är det en ljuvlig bok att förlora sig i. Sunday Mail

En mycket välskriven och underhållande roman Daily Express

Läs mer om Morton Kate Den Glömda Trädgården...


Sök bästa pris på Morton Kate Den Glömda Trädgården hos: