Morgenstern Erin Nattens Cirkus

Morgenstern Erin Nattens Cirkus
Morgenstern Erin Nattens Cirkus
Beskrivning av Morgenstern Erin Nattens Cirkus

Cirkusen anländer utan förvarning. Den föregås inte av några reklamutrop inga flygblad på lyktstolpar och anslagstavlor. Plöts¬ligt är den bara där på en plats där den inte fanns i går. Cirkusen öppnar vid mörkrets inbrott och stänger i gryningen.

Välkommen till Le Cirque des Rêves en cirkus olik alla andra. Inne i de svart- och vitrandiga tälten i en färglös värld som hör nattens mörkaste timmar till döljer sig helt unika upplevelser och fantastiska fenomen.
Men bakom rökridåerna och speglarna pågår en tävling – en kraftmätning mellan två unga magiker Celia och Marco som sedan barndomen tränats i att använda sina illusionskrafter för att överträffa varandra. Vad spelarna inte vet är att detta spel är en duell intill döden och att cirkusen är skådeplatsen för ett slag som utkämpas mellan fantasins och viljans krafter. Oförtröttligt utövar de unga magikerna sin magi med skäl som deras hemlighetsfulla läromästare Hector och Alexander är förtegna om.

När Celia av en slump upptäcker att Marco är hennes motståndare börjar de tänka på sitt spel som ett fantastiskt samarbete. Det är deras förenade krafter som sveper in cirkusen i en ständig förtrollning och båda två bidrar med ständigt alltmer imponerande detaljer som tycks vara skapade enbart för att glädja den andra. Utan att veta hur deras manipulativa läromästare avser att spelet ska sluta störtar Celia och Marco huvudstupa in i en djup och passionerad kärlek.

Hector och Alexander håller dock fortfarande i trådarna och deras elevers relation tvingar dem att ingripa med svåra följder för Celia och Marco. Det finns bara en utväg för de unga magikerna – en uppvisning av aldrig tidigare skådat mått.

Läs mer om Morgenstern Erin Nattens Cirkus...


Sök bästa pris på Morgenstern Erin Nattens Cirkus hos: