Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera

Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera

Följ med till Per Morbergs värld av smaker! I Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera har Per Morberg mixat sina allra bästa gamla recept med helt nya och tagit fram perfekta drycken till rätterna! Nu blir Per Morbergs mat ännu godare! I sin nya maffiga bok – en perfekt present – har han mixat sina allra bästa recept med ett trettiotal nya och tipsar om dryckerna som tar smakupplevelsen till nya höjder. Till varje rätt rekommenderar han tre olika drycker – öl, vin och champagne förstås men också mjölk, lingondricka och mycket annat. Helt enkelt sina favoriter. Det blir pinot noir, portugisiskt vitt och chardonnay till kycklingen med dragonsås, svensk ljus lager, IPA och klosteröl till sjömansbiffen och bordeaux, bordeaux och åter bordeaux till söndagssteken. Följ med till Morbergs värld av smaker. Res med till Frankrike och lär dig mer om hur man kombinerar mat och dryck. Ta sedan fram kastrullerna och glasen, tillaga, häll upp och testa. Men kom ihåg att alltid lita på din egen smak.

Läs mer om Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera

Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera

oklassificerat, Övrigt

Hitta Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera även hos:




Rulla till toppen