Mofina Rick Desperationens timma

Mofina Rick Desperationens timma
Mofina Rick Desperationens timma
Beskrivning av Mofina Rick Desperationens timma

En ensamstående mamma öppnar dörren när det knackar och kliver rakt in i en mardröm … Elvaåriga Tilly Martin rycks bort från sitt sovrum i den trygga förorten. Hennes mamma Cora ber kidnapparna om nåd men de står fast vid sina krav: Om de inte får tillbaka sina fem miljoner dollar inom fem dagar så dör Tilly. Om någon kontaktar polisen så dör Tilly.
En reporter får ett chockerande mejl som öppnar dörren till det förflutna … Journalisten Jack Gannons försvunna syster Cora gav sig av utan att lämna ett spår efter sig för över tjugo år sedan. Nu vill hon desperat ha hans hjälp. Cora berättar för honom om de skamfyllda misstag hon begått men undanhåller den hemlighet som kan rädda hennes dotters liv.
En mexikansk präst hör en bikt som får nackhåret att resa sig … Den tjugoåriga mördaren jagad av vålnaderna av människorna han avrättat vill ha syndernas förlåtelse när han påbörjar sitt sista beställningsmord. Tiden rinner iväg … I USA och Mexiko gör både polisen och pressen allt de kan för att lösa fallet med Tillys kidnappning. Men samtidigt som Gannon gräver djupare i sin ångestfyllda systers förflutna tickar de ödesdigra minuterna på för hans systerdotter och han riskerar snart att förlora en del av sin återupptäckta familj för alltid.

Läs mer om Mofina Rick Desperationens timma...


Sök bästa pris på Mofina Rick Desperationens timma hos: