Moberg Anders Heder Eller Samvete – En Krimi…

Moberg Anders Heder Eller Samvete – En Krimi…
Moberg Anders Heder Eller Samvete – En Krimi…
Beskrivning av Moberg Anders Heder Eller Samvete – En Krimi…

I romanen behandlar Moberg frågor som förtryck och mord i hederns namn svartsjuka och avundsjuka sexuell dubbelmoral kvinnors och mäns attityder till varandra liksom jämställdhet. Många samhällsfenomen aktualiseras i romanen som rättssystemet religion och sekularism fördomar och rasism åt olika håll samt mediernas påverkan.
Det är en tänkvärd bok som vänder sig till både gymnasieungdomar och vuxna i alla åldrar. Anders Mobergs debutroman ?Dödande fakta? utkom våren 2006.?Heder eller samvete?? är en fristående fortsättning. Låt dig dras med av intriger svartsjuka hat och mord men i den här berättelsen möter du också klokskap och värme i en bok som väcker både tankar och starka känslor.
Debutromanen mottogs väl och fick många goda recensioner i internetbokhandeln och av Bibliotekstjänst omskrevs positivt i irakisk press liksom i ?Deckartipset? hösten 2008.
Nu presenterar Faun Förlag ?Heder eller samvete??
i Anders Mobergs svit med samhällsgranskande kriminalromaner.
Detta är en roman som vänder sig till gymnasieungdomar lika mycket som till vuxna i olika åldrar oavsett bakgrund.
Författaren är religionshistoriker och språkvetare. Anders Moberg har bl. a. arbetat som språklärare vid en av Malmös invandrartäta skolor och är väl insatt i de ämnen han behandlar.
Moberg brinner för olika samhällsfrågor som integration historia och mänskliga rättigheter ämnen han gärna återkommer till. ?Heder eller samvete?? är den andra och fristående delen i en planerad svit med samhällsgranskande kriminalromaner.

Läs mer om Moberg Anders Heder Eller Samvete – En Krimi…...


Sök bästa pris på Moberg Anders Heder Eller Samvete – En Krimi… hos: