Minä olen Pupu -seinäkalenteri 2019

Minä olen Pupu -seinäkalenteri 2019
Minä olen Pupu -seinäkalenteri 2019
Beskrivning av Minä olen Pupu -seinäkalenteri 2019

Satumaista luonnon lumoa vuoden jokaisena kuukautena! Minä olen Pupu -seinäkalenteri 2019 juhlistaa Richard Scarryn 100-vuotisjuhlavuotta toinen toistaan ihastuttavammilla vuodenaikakuvilla. Richard Scarry loihti vuonna 1963 ilmestyneen klassikkokirjansa Minä olen Pupu kuviin niin ainutlaatuisen tunnelman, että katsoja voi lähes aistia niissä niin kesäauringon lämmön, voikukanhahtuvien kutituksen, syyssateen ropinan kuin lumihiutaleiden hipaisutkin. Myös seinäkalenterin aukeamilla luontoa rakastava pikku Pupu johdattaa joka kuussa vuodenaikojen ihmeisiin. Selkeät kuukausinäkymät esittelevät suomen- ja ruotsinkieliset nimipäivät, liputuspäivät, viralliset pyhä- ja merkkipäivät ja kuun vaiheet. Richard Scarry (1919-1994) on kautta aikojen rakastetuimpia lastenkirjailijoita ja kuvittajia. Tunnetuimmat hä nen kirjoistaan kertovat Touhulan ja Puuhalan kaupungeista ja niiden eläinhahmoisista asukkaista, ja hänet tunnetaan myös monien rakastettujen Kultaisen kirjaston kirjojen kuvittajana. Scarryn kuvakirjat ovat hurmanneet ja hauskuttaneet lukijoita jo vuosikymmenten ajan, eikä suosion hiipumista ole näköpiirissä. Vuonna 2019 on hänen 100-vuotisjuhlavuotensa.

Läs mer om Minä olen Pupu -seinäkalenteri 2019...


Sök bästa pris på Minä olen Pupu -seinäkalenteri 2019 hos: