Mina Denise Sista Andetaget

Mina Denise Sista Andetaget
Mina Denise Sista Andetaget
Beskrivning av Mina Denise Sista Andetaget

Tredje boken om Paddy Meehan är här!

Glasgow 1990.

För Paddy Meehan är mord inget ovanligt ? som reporter är hon mer eller mindre bosatt på brottsplatser ? men hon är helt oförberedd när polisen knackar på hennes dörr.

Hennes före detta pojkvän och kollega har hittats naken försedd med huva och skjuten genom huvudet. Det liknar mer eller mindre en regelrätt avrättning. Men Paddy har inte träffat Terry på sex månader och har inte mycket att bidra till utredningen.

Det visar sig att Terry inte bara uppgett Paddy som närmast anhörig utan också efterlämnat ett stort gammalt hus utanför staden samt ett antal resväskor fulla med anteckningar.

Paddy dras in i en härva av hemligheter och lögner och hon upptäckter kopplingar ingen annan tidigare förstått. Snart är hon uppslukad av sin karriärs mest betydande och farligaste uppslag.

Denise Mina har gjort det igen! Med mästerlig personskildring och fingertoppskänsla för miljöbeskrivningar har hon skapaten stark och värdig uppföljare till de kritikerrosade succéromanerna Blodsarv och Vargtimmen. Paddy Meehan är en lika oförglömlig hjältinna; något överviktig med usel karaktär vad gäller mat och män. Paddyär en huvudperson som man obevekligen tar till sitt hjärta och bara vill läsa mer om!

Läs mer om Mina Denise Sista Andetaget...


Sök bästa pris på Mina Denise Sista Andetaget hos: