Min mammas hemlighet

Min mammas hemlighet
Min mammas hemlighet
Beskrivning av Min mammas hemlighet

»Vilken imponerande debut. Redan från början fängslas jag av historien, som sakta skalas fram mer och mer läsningen är ett stort nöje, som jag inte vill ska ta slut!«  Bloggen Villivonkans books Sommaren 1958 lämnar Elizabeth föräldrahemmet i London för att tillbringa lovet i lantliga Sussex. Det blir en sommar hon aldrig kommer att glömma.  Drygt 40 år senare dyker en främmande kvinna upp hos Elizabeths dotter och hävdar att de två är systrar. Dottern Addie tror henne inte, men inser att det är något som inte stämmer och snart vänds hela hennes liv upp och ned. Nu inleds ett sökande som för de båda kvinnorna ut på en känslosam resa bakåt i tiden, till 1958 och sommaren i Sussex. Det visar sig att Elizabeth höll flera hemligheter inom sig. Den internationella bästsäljaren  Min mammas hemlighet  är en trollbindande historia om familjehemligheter, himlastormande förälskelse och om en ung kvinnas väg till ett självständigt liv. Fler röster om boken: » Min mammas hemlighet  är en klassisk släktsaga om familjehemligheter och relationer … Berättelsen ger feelgoodkänsla och är på samma gång både lättsam och allvarstyngd … en lovande debut som passar alla som uppskattar Kate Morton och Lucy Dillon perfekt.«  Johannas deckarhörna » Min mammas hemlighe t har allt som jag vill ha i en historisk roman.«  Bloggen Bibliophilia »Även om en del av grundberättelsen har ett allvar så känns mångt och mycket i den här boken som feelgood, speciellt stämningen i berättelsen andas mer feelgood än allvar. Min mammas hemlighet är en trevlig och lättläst roman som jag tyckte mycket om att läsa.«  Bloggen Boklysten

Läs mer om Min mammas hemlighet...


Sök bästa pris på Min mammas hemlighet hos: