Min magiska mobil

Min magiska mobil
Min magiska mobil
Beskrivning av Min magiska mobil

I  Min Magiska Mobil  visar Lasse Anrell ännu en kreativ sida. Sportkolumnisten, nöjeskrönikören, musikrecensenten, nyhetsredaktören och tv-profilen har nu också blivit fotograf. •  Hans arbetsredskap är en helt vanlig mobiltelefon med kamera. •  Hans talang är bildkänslan. •  Hans kunskap är att hantera mobilkamerans alla möjligheter. •  Med sin mobil presenterar Lasse i den här boken hundra bilder, boken ger en magisk känsla. •  Han ger inspiration till dig som vill ta bra bilder med mobilen. Ett av hans tips: Var skamlös! I bokens förord skriver Peter Kjellerås, briljant fotograf på Aftonbladet, att Lasse Anrell är nära det magiska  The Decisive Moment  – konsten att med perfekt tajmning, på exakt rätt bråkdel av en sekund, trycka ner slutaren och exponera bilden. Den perfekta bilden.

Läs mer om Min magiska mobil...


Sök bästa pris på Min magiska mobil hos: