Messud Claire Kvinnan På Övervåningen

Messud Claire Kvinnan På Övervåningen
Messud Claire Kvinnan På Övervåningen
Beskrivning av Messud Claire Kvinnan På Övervåningen

Nora Eldridge är fyrtiotvå år och lågstadielärare i Cambridge Massachusetts. Hon lever ensam. På dagarna tröstar hon andras barn på helgerna besöker hon sin gamle far. Nora är pålitlig och ansvarstagande kommer alltid i tid har alltid ett vänligt ord att säga. En gång i tiden drömde hon om ett annat slags liv där skapande och utveckling stod i centrum. Men åren gick.

En dag kommer en ny elev den vackre och begåvade Reza till klassen. Pojkens pappa Skandar är professor hans mamma Sirena är konstnär. De är intellektuella och glamorösa allt som Nora en gång velat vara. Mötet med familjen blir omvälvande och utvecklas till en förälskelse som skakar hela hennes tillvaro i grunden. De har alla – pojken mannen kvinnan – något som hon plötsligt inte kan leva utan och genom Sirena hittar hon tillbaka till konsten och verkliga bultande känslor. Det blir ett år i hennes liv som förändrar allt.
Och precis när hon är som mest sårbar vidöppen för livet och redo att leva det inträffar katastrofen.

Claire Messud har skrivit en mästerlig och fängslande roman som tar läsaren i anspråk från första meningen. Noras monolog är laddad med en explosiv kraft. Det handlar om kvinnlighet och skapande om det pris konsten betingar och om vår längtan efter förvandling.

Läs mer om Messud Claire Kvinnan På Övervåningen...


Sök bästa pris på Messud Claire Kvinnan På Övervåningen hos: