Messing Annika Välkommen Till Virkligheten -…

Messing Annika Välkommen Till Virkligheten -…
Messing Annika Välkommen Till Virkligheten -…
Beskrivning av Messing Annika Välkommen Till Virkligheten -…

Helt underbar bok. Läsaren kan säkert inte undgå att bli inspirerad att själv sätta igång. Mycket användbar i skolan på studiecirklar och hemma. Bibliotekstjänst

Välkommen till de virkade figurernas verklighet! Glöm japanska amigurumi här är svenska renar rävar gullvadar kantareller och kondisets godbitar en bok full av fantastiska figurer att virka!

Vem har inte virkat grytlappar och små dukar på syslöjden? Virkning är så mycket mer än så! Och det behöver inte alls vara svårt.

I den här boken finns mönster till 27 charmiga figurer med olika svårighetsgrad. Sist i boken finns dessutom en tydlig och lättförståelig VIRKSKOLA med goda råd om garn virknål och annat som är bra att veta.

Virka Ragnar och Rosita robotarna som fixar och donar. Eller lilla taxen på villovägar bilen med husvagn som styr färden mot Folkets Park eller följ med Björn och Kanin ut i svampskogen. Där hittar de både kantareller och flugsvamp.

Alla figurer är placerade i sin naturliga miljö naturen verkstaden hemmet. Två figurer är specialfotograferade i Kina och New York!

Fram med virknål och garn i fantasins värld finns inga gränser!

Annika Messing jobbar som grafisk formgivare när hon inte virkar och uppdaterar sin välbesökta blogg virkverket.blogspot.com. Det här är hennes första bok.

Läs mer om Messing Annika Välkommen Till Virkligheten -…...


Sök bästa pris på Messing Annika Välkommen Till Virkligheten -… hos: