Mer varierande att vara för mig själv ; Mina äventyr i svenssonland

Mer varierande att vara för mig själv ; Mina äventyr i svenssonland
Mer varierande att vara för mig själv ; Mina äventyr i svenssonland
Beskrivning av Mer varierande att vara för mig själv ; Mina äventyr i svenssonland

Den här boken innehåller egentligen två böcker. I biografin ?mer varierande att vara för mig själv? berättar jag om den psykologiska och känslomässiga bakgrunden till att jag i praktiken valde ?livstid i fängelse? som det minst smärtsamma alternativet för mig.?mina äventyr i svenssonland? handlar mycket detaljerat om den verksamhet jag bedrev i strid med Svea lag.

Läs mer om Mer varierande att vara för mig själv ; Mina äventyr i svenssonland...


Sök bästa pris på Mer varierande att vara för mig själv ; Mina äventyr i svenssonland hos: