Mc Kinley Tamara Landet Bortom Haven

Mc Kinley Tamara Landet Bortom Haven
Mc Kinley Tamara Landet Bortom Haven
Beskrivning av Mc Kinley Tamara Landet Bortom Haven

En passionerad kärlekshistoria i en spännande tid då Australien förvandlades till brittisk fångkoloni

Hemliga möten i en undangömd grotta romantiska drömmar om framtiden ? Susan Penhalligan är bara sexton år men hon har redan funnit sitt livs kärlek. Att hon är fiskardotter och Jonathan Cadwallder adelsman hindrar inte deras planer.
Så får Jonathan chansen att delta i en forskningsresa till Tahiti och Australien. Året är 1768 fartygets namn är Endeavour och befälhavare är James Cook. Susan lovar att vänta på honom hemma i Cornwall.
Men månaderna blir till år och en dag inträffar en katastrof i Susans familj som ändrar allt. När Jonathan återvänder från sin resa är Susan redan gift. Ödet tycks ha skilt dem åt för alltid. Till en dag då de möts igen under högst oväntade former i ett land långt bortom haven …
Susans bror Billy har levt ett storstilat liv sedan han blev smugglare. Men lika lättsam som tillvaron är då han har tur lika hårt blir fallet då han åker fast. Billy är bland de första straffångar som deporteras till Australien och han är långt ifrån säker på att överleva resan
I Landet bortom haven sammanflätas tre olika människoöden till en rik och fängslande läsning ? romantisk som kärlekssaga spännande som en äventyrsromanen och med historiens färgstarka inramning.

Tamara McKinley är född och uppvuxen i Australien. Numera är hon bosatt i södra England och skriver på heltid men hon åker regelbundet till Australien för att samla intryck och material till sina böcker. Tamara McKinleys romaner har en mycket stor och uppskattande läsekrets. Forum har tidigare utgivit Matildas sista vals Jakaranda Stormblomma Den svarta opalen I stormens öga och Drömmarnas land.

Läs mer om Mc Kinley Tamara Landet Bortom Haven...


Sök bästa pris på Mc Kinley Tamara Landet Bortom Haven hos: