Markstedt Carl- Johan Svenska Impulser 1 (kur…

Markstedt Carl- Johan Svenska Impulser 1 (kur…
Markstedt Carl- Johan Svenska Impulser 1 (kur…
Beskrivning av Markstedt Carl- Johan Svenska Impulser 1 (kur…

Svenska impulser 1
Svenska impulser är ett läromedel i svenska som söker nya vägar till lärande och utveckling allt inom ramen för en tydlig struktur.
Svenska impulser förstärker och fördjupar elevernas kunskaper. Men böckerna fyller också på utmanar och leder vidare. I Svenska impulser får eleverna gott om tillfällen att samtala skriva diskutera undersöka lyssna och agera.

Svenska impulser 1 för de studieförberedande programmen tar ett samlat grepp om kursen Svenska 1. Här får eleverna arbeta med språk litteratur information bild och film. Svenska impulser 1 förstärker och fördjupar elevernas kunskaper men boken fyller också på utmanar och leder vidare. I Svenska impulser 1 får eleverna gott om tillfällen att samtala skriva diskutera undersöka lyssna och agera. Boken innehåller sex block:
I blocket Mot läsfåtöljen får eleverna fundera över sig själva som läsare. Ditt sätt att lära stimulerar elevernas källkritiska blick och tänkande. Ordet är ditt tränar eleverna i den retoriska arbetsprocessen. I skrivarverkstan lär sig eleverna vad som utmärker olika texttyper såsom noveller referat och reportage. I bildens värld arbetar eleverna med fi lm och reklam. I Koll på språket får eleverna utforska sina attityder till språk samt reflektera över språklig variation och språkriktighetsfrågor.

Lärarhandledning till Svenska impulser 1 hittar du här:
http://www.sanomautbildning.se/Laromedel/Gymnasie–vuxenutbildning/Svenska/Baslaromedel/Svenska-impulser/Lararhandledning/

Svenska impulser 1 onlinebok
Onlineboken är en digital kopia av den tryckta boken. Fördelarna är många – boken är alltid tillgänglig från vilken dator/surfplatta som helst med internetuppkoppling och boken har flera interaktiva funktioner. I alla onlineböcker finns anteckningsblock skriv- och ritverktyg zoom och bokmärke. Onlineboken går också att lyssna på.

Läs mer om Markstedt Carl- Johan Svenska Impulser 1 (kur…...


Sök bästa pris på Markstedt Carl- Johan Svenska Impulser 1 (kur… hos: