Marklund Liza Lyckliga Gatan

Marklund Liza Lyckliga Gatan
Marklund Liza Lyckliga Gatan
Beskrivning av Marklund Liza Lyckliga Gatan

Lyckliga gatan är en brutal thriller om familjer social acceptans samt mediers makt och maktmissbruk. Det är den tionde efterlängtade boken om journalisten Annika Bengtzon.

En kall och blöt majdag hittas riskkapitalisten och före detta riksdagsmannen Ingemar Lerberg torterad och medvetslös i sin fashionabla villa utanför Stockholm. Hans hustru Nora är spårlöst försvunnen.
På Kvällspressen får Annika Bengtzon i uppdrag att skriva om fallet samtidigt som hennes privatliv är i gungning. Hon lever tillsammans med sin nya kärlek och hans barn samtidigt som hon delar vårdnaden om sina egna barn med ex-maken. Det fungerar inte smärtfritt.
Tidningens chefredaktör Anders Schyman hamnar i blåsväder när anklagelser riktas mot honom om det reportage som många år tidigare gav honom Stora Journalistpriset. Och medan Ingemar Lerbergs hamnar i allt djupare koma och kritiken mot Anders Schyman växer framträder en allt tydligare bild av något väldigt mörkt och förljuget under den tjusiga ytan i villaförorten. Varför ville någon plåga ihjäl en före detta politiker? Och var är den försvunna hustrun?
Lyckliga gatan är en thriller om familjer medier och social acceptans i vår tid. Det är den tionde boken om journalisten Annika Bengtzon.
Liza Marklund har arbetat som journalist sedan 1985 bland annat på Arbetaren Expressen och TV4. Idag är hon Unicefambassadör och författare på heltid.

Läs mer om Marklund Liza Lyckliga Gatan...


Sök bästa pris på Marklund Liza Lyckliga Gatan hos: