Marklund Liza En Plats I Solen

Marklund Liza En Plats I Solen
Marklund Liza En Plats I Solen
Beskrivning av Marklund Liza En Plats I Solen

En svensk barnfamilj hittas gasade till döds i sitt hem på den spanska solkusten.

Under protest skickas Annika Bengtzon till Marbella för att bevaka morden. Hennes relation till exmaken Thomas är laddad hon vill inte lämna barnen hos honom och hans nya sambo.

Men gasmorden på familjen upptar snart Annikas fulla intresse. Ju mer hon granskar dem desto märkligare framstår de som.

Under den heta solen dras Annika in i ett ödesdigert spel om kokain penningtvätt och vedergällningar som innefattar flera generationer.

En plats i solen är en brett upplagd kriminalroman som spänner över sjuttio år från Nazityskland och bonde-Sörmland på 1950-talet till Stockholm Malaga och Marocko i vår tid.

Den är en direkt fortsättning på Livstid.

Vid sidan av sitt författarskap är Liza Marklund även krönikör i tidningen Expressen Unicef-ambassadör och delägare i Piratförlaget. Hennes romaner har sålt i åtta miljoner exemplar på trettio språk. De har nominerats och belönats med en rad priser och utmärkelser bland andra Polonipriset Svenska Deckarakademins debutantpris Bästa svenska deckare Glasnyckeln för bästa nordiska kriminalroman SKTF:s pris Scanorama Awards samt Svenska Litteraturpriset. En plats i solen är hennes elfte bok.

Uppläsare Katarina Ewerlöf. Innehåller 15 cd + 1 mp3-cd. Speltid ca 18 timmar.

Läs mer om Marklund Liza En Plats I Solen...


Sök bästa pris på Marklund Liza En Plats I Solen hos: