Mankell Henning Kinesen

Mankell Henning Kinesen
Mankell Henning Kinesen
Beskrivning av Mankell Henning Kinesen

Book2go MP3-spelaren är en vanlig MP3-spelare som redan är förladdad med en ljudbok. Men den nya MP3-spelaren är mer än en ljudbok. Eftersom spelaren inte är låst så kan man även lyssna på musik och spela in egna meddelanden – och när man lyssnat klart på den förladdade ljudboken är det bara att flytta den till din hemdator och ladda ned en ny.
Spelaren fungerar också som ett USB-minne – man tar bara av locket på spelaren – så är den redo att använda i datorn

En kall januaridag 2006 gör Hudiksvallspolisen en fasansfull upptäckt. I den lilla byn Hesjövallen har en massaker begåtts. 18 personer har slaktats på det mest bestialiska sätt. Bara en fullständig vettvilling kan ha utfört något så fruktansvärt.

Men när domare Birgitta Roslin i Helsingborg läser om dådet slås hon av en plötslig insikt. Hon är släkt med inte bara ett av mordoffren utan så gott som samtliga.

Eftersom polisen står handfallen bestämmer sig Birgitta Roslin själv för att försöka få klarhet i vad som hänt. Det leder henne ut på en resa som går både långt bakåt i tiden och till andra kontinenter. Spåren leder till en ny stormakt som just håller på att inta sin rättmätiga plats på den internationella världsscenen.

Läs mer om Mankell Henning Kinesen...


Sök bästa pris på Mankell Henning Kinesen hos: