Mangili Britta Prego 2 Allt I Ett-bok Inkl. …

Mangili Britta Prego 2 Allt I Ett-bok Inkl. …
Mangili Britta Prego 2 Allt I Ett-bok Inkl. …
Beskrivning av Mangili Britta Prego 2 Allt I Ett-bok Inkl. …

Prego är ett heltäckande läromedel för kurserna Italienska 1-3. Prego 2 är avsedd för Italienska 2.

Prego förmedlar genom levande och aktuella texter en intresseväckande bild av dagens Italien. Dels möter materialet eleverna där de befinner sig med texter på teman som shopping resor musik och studier dels vidgar det vyerna genom fördjupad information om språk och kultur. Prego 1-3 är allt i ett-böcker med tydlig indelning av texter och övningar. Materialet är indelat i ett antal unità som i Prego 1-2 representerar regioner i Italien och i Prego 3 tematiska fält. Dessutom fokuserar de på någon viktig del av språket. Med varje bok följer elev-ljudfiler som innehållerinspelningar av texter i boken för elevens självstudier.

Prego 2 följer samma struktur som den första boken och inleds med ett repetitionskapitel som tar tillbaka de viktigaste språkliga situationerna från Italienska 1. Här blandas dialogerna alltmer upp med längre berättande texter. I denna del införs förutom de som finns sedan tidigare en ny texttyp Un pò di più som ligger utanför grundkursen och som kan läsas av den som har tid och lust. Flera av huvudpersonerna från del 1 dyker upp även i denna del. I det avslutande Unità finale får eleverna fantisera om vad som händer sen med personerna. En ny typ av övning införs också i Prego 2 för att repetera moment från Italienska 1 Ti ricordi?

Nu finns både ljudfiler ordträning och övningar till Prego digitalt i Övningsmästaren. Materialet är kostnadsfritt och fungerar lika bra på dator surfplatta som mobil. Läs mer på www.ovningsmastaren.se

Läs mer om Mangili Britta Prego 2 Allt I Ett-bok Inkl. …...


Sök bästa pris på Mangili Britta Prego 2 Allt I Ett-bok Inkl. … hos: