Mamma/ Boken om ditt liv

Mamma/ Boken om ditt liv
Mamma/ Boken om ditt liv
Beskrivning av Mamma/ Boken om ditt liv

Hur väl känner du egentligen din mamma? Vet du hur hon var som barn vad hon tyckte om att gå i skolan vilka hennes framtidsdrömmar var eller hur hon upplevde sina första år som nybliven förälder?

Det här är en fantastisk presentbok från en dotter till hennes mamma. Det är en samling frågor som tillsammans utgör en hel levnadsberättelse inte bara om din mamma hennes barndom och uppväxt utan även om hennes egna föräldrar och minnen av tidigare generationer.

Det är en bok att spara till barn och barnbarn där både känslor minnen och personliga tankar får plats. Denna fylla-i-bok är ett nöje att läsa i efterhand men blir också till stor glädje medan den skapas. Detta är en unik chans att gå tillbaka i minnet och leta efter speciella tillfällen eller bortglömd vardag. Här finns också gott om utrymme för foton och andra urklipp liksom de där speciella familjerecepten och släktanekdoterna. Det blir ett sätt att se kopplingar och mönster i familjen och mellan dotter mor och mormor. Kanske ökar det förståelsen för hur saker har kommit att bli som de blev. Säkert är att det ökar förståelsen er emellan.

Mamma en bok om dig är ett unikt tillfälle att på ett lättsamt vis lära sig mer om sin familj och släkt. Börja skriva redan idag det är både intressant och gör gott att stanna upp en stund för att minnas den tid som varit.

Läs mer om Mamma/ Boken om ditt liv...


Sök bästa pris på Mamma/ Boken om ditt liv hos: