Malibu Farm Cookbook : fresh local organic

Malibu Farm Cookbook : fresh local organic
Malibu Farm Cookbook : fresh local organic
Beskrivning av Malibu Farm Cookbook : fresh local organic

MÖT HELENE

Jag växte inte upp i Malibu. Jag växte inte ens växa upp i Amerika. Jag är född i Luleå i norra Sverige nära den finska gränsen. Så långt bort från Malibu som
du kan komma. Jag kom till Amerika som så många invandrare före mig med en enkel biljett och $ 500 på fickan och ett hjärta fullt av Amerikanska drömmen. Jag visste ingen när jag klev av planet och jag talade knappt engelska. Men jag har en enorm fördel : Min far var en afrikansk Amerikansk jazzmusiker som hade träffa

Läs mer om Malibu Farm Cookbook : fresh local organic...


Sök bästa pris på Malibu Farm Cookbook : fresh local organic hos: