Lydahl Tomas Tänk Om – Du Stressar I Onödan

Lydahl Tomas Tänk Om – Du Stressar I Onödan
Lydahl Tomas Tänk Om – Du Stressar I Onödan
Beskrivning av Lydahl Tomas Tänk Om – Du Stressar I Onödan

DINA TANKAR BLOCKERAR DITT VÄLMÅENDE
Du kan undvika att stressa utan tekniker terapi och medicinering – det enda som behövs är att förstå hur du fungerar som människa!

Vi är oerhört duktiga på att hitta anledningar till att inte kunna må bra på grund av våra omständigheter. Men det enda som kan komma i vägen för ditt välmående är dina tankar.

Tänk om du stressar helt i onödan? Tänk om du kan behålla ditt lugn – oavsett omständigheter?

Föreställ dig att alltid kunna ta de bästa besluten för dig och din familj även när situationen verkar fullständigt hopplös. Det är fullt möjligt att behålla lugnet även när det stormar som mest runt omkring oss eftersom vi inte kan påverkas av våra om- ständigheter och andra människor.

Det enda som påverkar oss är våra egna tankar om situationer och personer. Det som sker när du stressar är att du mister din klarhet över och förståelse av situationen.

Du blir mindre produktiv och din psykiska och fysiska hälsa hamnar i obalans. Och eftersom din klarhet över situationen inte är den bästa blir inte heller ditt agerande det bästa.

Med hjälp av den här boken har du möjligheten att – precis som författaren själv – slippa att stressa mer i livet.

Tomas Lydahl författare till Wow! Så får du dina kunder att rekommendera dig är tillbaka med en bok om hur du behåller ditt lugn oavsett vilken situation du befinner sig i.

Läs mer om Lydahl Tomas Tänk Om – Du Stressar I Onödan...


Sök bästa pris på Lydahl Tomas Tänk Om – Du Stressar I Onödan hos: