Lundsgård Kristina Information Och Kommunika…

Lundsgård Kristina Information Och Kommunika…
Lundsgård Kristina Information Och Kommunika…
Beskrivning av Lundsgård Kristina Information Och Kommunika…

Den här boken riktar sig till dig som vill ha en bra grund att stå på när det gäller konsten att använda datorer och Internet för att kommunicera på olika sätt. Du får grundläggande kunskaper i Microsoft Office 2010 och Windows 7. Du lär dig att arbeta praktiskt med filhantering att utforma kalkyler dokumentmallar register presentationer med mera. I boken förklaras på ett enkelt sätt hur du använder de sociala mediernas tjänster till att kommunicera samarbeta och hantera information såväl i yrkesliv som i privata sammanhang. Du får vägledning i informationssökning på Internet och lära dig att värdera källor. I boken behandlas också lagstiftning kommunikationsteori datasäkerhet och arbetsmiljö. Ett kapitel ägnas åt grunderna i e-posthantering med bland annat tips om språkbruk netikett samt hur du påbörjar och avslutar mejlkonversationer på engelska.

I boken varvas teoridelar med steg för steg-beskrivningar som är lätta att följa. I tillämpningsuppgifterna får du arbeta självständigt och pröva dina nyvunna kunskaper. Övningsfilerna till boken laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se.

Vår serie På rätt kurs är grund- och fördjupningsböcker där du genom att följa instruktioner lär dig viktiga funktioner i programmen. Teoridelar och övningar är sammanvävda och böckerna fungerar både för lärarledd undervisning och självstudier.

Boken är skriven utifrån de riktlinjer som ligger till grund för kursen Information och kommunikation 1 (GY2011).

Läs mer om Lundsgård Kristina Information Och Kommunika…...


Sök bästa pris på Lundsgård Kristina Information Och Kommunika… hos: