Lundsgård Kristina Information & Kommunikati…

Lundsgård Kristina Information & Kommunikati…
Lundsgård Kristina Information & Kommunikati…
Beskrivning av Lundsgård Kristina Information & Kommunikati…

Den här boken riktar sig till dig som vill ha en bra grund att stå på när det gäller att använda datorer och internet för att kommunicera på olika sätt. Du får grundläggande kunskaper i Microsoft Office 2013 och Windows 8/8.1. Du lär dig att arbeta praktiskt med filhantering att utforma kalkyler dokumentmallar register presentationer med mera. I boken förklaras på ett enkelt sätt hur du använder de sociala mediernas tjänster till att kommunicera samarbeta och hantera information såväl i yrkesliv som i privata sammanhang. Du får vägledning i informationssökning på internet och lära dig att värdera källor. I boken behandlas också lagstiftning kommunikationsteori datasäkerhet och arbetsmiljö. Ett kapitel ägnas åt grunderna i e-posthantering med bland annat tips om språkbruk netikett samt hur du påbörjar och avslutar mejlkonversationer på engelska.

I boken varvas teoridelar med steg för steg-beskrivningar som är lätta att följa. I tillämpningsuppgifterna får du arbeta självständigt och pröva dina nyvunna kunskaper. Övningsfilerna till boken laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se.

Boken är skriven utifrån de riktlinjer som ligger till grund för kurserna Information & kommunikation 1 (INFINF01) och 2 (INFINF02).

Läs mer om Lundsgård Kristina Information & Kommunikati…...


Sök bästa pris på Lundsgård Kristina Information & Kommunikati… hos: