Lundin Tove Handbok För Psykon – Leva Med Ad…

Lundin Tove Handbok För Psykon – Leva Med Ad…
Lundin Tove Handbok För Psykon – Leva Med Ad…
Beskrivning av Lundin Tove Handbok För Psykon – Leva Med Ad…

Är du för sjuk för att orka vara frisk eller för frisk för att verka sjuk? Har du dessutom svårt att passa in i samhällets snäva ram för vad som anses normalt? Då är du troligen ett psyko. Grattis! Var fjärde svensk är i dag ett psyko även om jag är beredd att argumentera för att detta gäller mer eller mindre alla. Att vara ett psyko är i många fall en tillgång något du kan vända till din fördel.
Men för att klara oss behöver alla vi psykon en handbok en handbok för psykon. Därför har jag skrivit denna bok. Den innehåller know-how för oss när det gäller lagar och regler på arbetsmarknaden pepptalk för att funka i vardagen inspirerande psykon som gjort skillnad listor tips och mycket annat.
Vi psykon är viktiga och kreativa medborgare i det här samhället. Tillsammans kan vi förändra synen på oss och vad som är normalt.
Tove Lundin

Tove Lundin (född 1981) är journalist.
Hon skriver bloggen Leva med ADHD och bipolär sjukdom på Vårdguiden. Hennes blogg har många läsare och är en av de mest kommenterade. Hennes humoristiska tilltal frispråkighet och engagemang har givit henne en mycket stor läsekrets. För tre år sedan fick hon diagnosen bipolär sjukdom klass 1. Hon är framgångsrik journalist och har tagit två examina. Under 2012 medverkar hon även i kampanjen Jag har ADHD. Hon bor på Södermalm i Stockholm.

Läs mer om Lundin Tove Handbok För Psykon – Leva Med Ad…...


Sök bästa pris på Lundin Tove Handbok För Psykon – Leva Med Ad… hos: