Lundh Katarina Ingen Reklam Tack

Lundh Katarina Ingen Reklam Tack
Lundh Katarina Ingen Reklam Tack
Beskrivning av Lundh Katarina Ingen Reklam Tack

Det är så lätt att skriva mail men så svårt att vara människa. Katarina och Bosse har skickat hundratals mail till företag och organisationer. Ingen har gått säker. Inte ens Ernst Billgren Björn Ranelid eller Sigrid Combüchen. INGEN REKLAM TACK består utav mailen Katrina och Bosse skickat och svaren de fått. I boken besvaras bland annat frågor som: Får man proväta frukten på Hemköp? Är Coca-Cola egentligen grönt? Är Yanninesh Yorga död? Vad menar Findus när de säger att de gör det goda godare? Men framför allt den brinnande frågan – hur ska det gå med Katarina och Bosses stormiga äktenskap?
Detta är en bok att skratta till. En bok att gråta till. Allt är tillåtet.

Till Comhem: Hej först tyckte jag bra om er men sen såg jag er reklam och nu vill jag bara spy på er!

Till Svensk Fågel: Jag äter hellre en bit fågel ifrån utomlandet som jag inte vet någonting om än jag äter er pro-nazistiska mat!

Svar ifrån Condrad.se: Prylar har aldrig löst äktenskapliga problem…

Till Norrlands Guld: Jag tänker spotta ut ert öl från och med nu! Det har ni förtjänat!

Svar ifrån Stadium: Hej Bosse! Har varit lite hektiskt den sista tiden vilket kanske märktes av mitt något
konstiga svarsmail.

Läs mer om Lundh Katarina Ingen Reklam Tack...


Sök bästa pris på Lundh Katarina Ingen Reklam Tack hos: