Lundgren Larz Mina Möten Med De Kända Och En…

Lundgren Larz Mina Möten Med De Kända Och En…
Lundgren Larz Mina Möten Med De Kända Och En…
Beskrivning av Lundgren Larz Mina Möten Med De Kända Och En…

Larz Lundgren även känd som den bejublade och bespottade Rune Häger har hunnit samla på sig en rad spännande historier och möten under sitt yrkesverksamma liv. Och nu har han äntligen bestämt sig för att ge ut dem i bokform.

I Mina möten med de kända – och en okänd berättar han på ett livfullt och roande sätt om en mängd kufiska sammanträffanden med så kallade kändisar. Här får vi bland annat veta hur det gick till när han mötte Andy Warhol i New York på en av dennes signeringsfester
När han hamnade i samma hiss som Fats Domino. Eller när Cliff Richard bara lät sig intervjuas av Larz och ingen annan. Och mycket mycket mer. Exemplen kan fortsätta i oändlighet men då blir det inte lika roligt att läsa boken!


Hans blogg är den i särklass bästa i landet hans radioprogram var smärre sensationer på sin tid […] Larz är Kung!

Per Gessle


Man drar ofta på munnen åt hans sätt att beskriva de missöden en entusiastisk journalist och reklamman kan råka ut för i nöjesbranschen.

Nisse Hellberg Wilmer X


Mitt i dagens blogg- och twitter-utbud är Larz Lundgren nåt så ovanligt och välkommet som en riktig kåsör av klassiskt snitt.

Mats Olsson Expressen

Läs mer om Lundgren Larz Mina Möten Med De Kända Och En…...


Sök bästa pris på Lundgren Larz Mina Möten Med De Kända Och En… hos: