Lundberg Erik Jag Litar Inte På Verkligheten…

Lundberg Erik Jag Litar Inte På Verkligheten…
Lundberg Erik Jag Litar Inte På Verkligheten…
Beskrivning av Lundberg Erik Jag Litar Inte På Verkligheten…

Ibland inträffar händelser som får oss att ompröva det vi vanligen brukar kalla verkligheten. Erik Lundbergs nya bok är såväl en berättelse som en betraktelse där varje ögonblick rymmer öppningar mot det förflutna och framtiden. Minnen från barndomen löper samman med ett långt livs inre och yttre resor. Följeslagare på vägen blir både den naturvetenskapligt begåvade brodern som blev ingenjör som diktarna och tänkarna – Swedenborg Strindberg Kropotkin de Nerval HC Andersen Whitman och profeter och evangelister i Gamla och Nya testamentet.

Detta är dessutom en berättelse om vägen mot en tro en vandring över stora avstånd i tid och rum där det stora hela ryms i det lilla.

Erik Lundberg är född 1923 och bor i Halmstad. Jag litar inte på verkligheten. Gör du? är en fristående fortsättning på tankeboken Minnas och komma ihåg är inte detsamma.

Läs mer om Lundberg Erik Jag Litar Inte På Verkligheten…...


Sök bästa pris på Lundberg Erik Jag Litar Inte På Verkligheten… hos: