Lundberg Christer Gräspojken

Lundberg Christer Gräspojken
Lundberg Christer Gräspojken
Beskrivning av Lundberg Christer Gräspojken

Gräspojken är så drabbande spännande underbart omoralisk och kul att jag ligger vaken länge. Fortsätter på förmiddagen att lyssna klart på detta verkliga fynd till ljudbok. Det är ljuvligt och jag älskar Gräspojken Täppas Fogelberg

Gräspojken är en fiktiv uppväxtskildring som tar sin början i mitten av 1980-talet. Huvudpersonen Kalle är en tolvårig pojke med en tonårings sexdrift. Han bor i Göteborg tillsammans med sin lillebror Björn pappa Tomas som dricker för mycket och mamma Bodil som helst av allt vill vara någon annanstans än med familjen.

En dag upptäcker Kalle en främmande ljusgrön stjälk bredvid monsteran i fönstret. Ett frö från nymfparakiten Aslans matskål har hamnat i blomkrukan. Efter viss efterforskning upptäcker han att plantan är av sorten Cannabis Sativa. Kalle förstår att det finns mer i livet än sex och inspirerad av tv-serien Miami Vice bestämmer han sig för att börja odla marijuana.

Flickvän pånyttfödd morsa och knarkkung. Kalle upptäcker snart att rollen som Majornas 12-årige Tony Montana inte är helt oproblematisk. Smutsiga pengar har en tendens att locka till sig uppmärksamhet från fel sorts människor …

Christer Lundberg född 1974 är programledare för det självbetitlade programmet Christer i P3. Christer har en historia som jeansförsäljare fjällvandrare och reporter åt Siewert Öholm. Han har också gjort en dokumentärfilm om kyssar tävlat i judo och belönats med Sveriges Radios språkpris. När han inte sitter i radio eller tävlar i På spåret sjunger han i syntpopbandet Universal Poplab. 2009 var han programledare för Musikhjälpen i SVT.

Läs mer om Lundberg Christer Gräspojken...


Sök bästa pris på Lundberg Christer Gräspojken hos: