Løvland Birger Vandra På Gran Canaria – Guid…

Løvland Birger Vandra På Gran Canaria – Guid…
Løvland Birger Vandra På Gran Canaria – Guid…
Beskrivning av Løvland Birger Vandra På Gran Canaria – Guid…

Författarparet Birger och Anita Løvland har specialiserat sig på vandringsguider för våra vanliga semesterområden. Nu bygger de på sin populära serie med en guide för soliga spännande och trevliga vandringsturer på Gran Canaria.

Boken har fokus på vandringsturer men innehåller även mycket information som alla resenärer till öarna har nytta av.

Att vandra är att uppleva ön på ett helt nytt sätt. Gran Canaria är oväntat naturskön och har mycket goda möjligheter till upplevelserika vandringar. Här finns ju också möjligheter att kombinera som man vill med mer vanligt semesterliv. Den som är sugen kan vandra hela veckan medan andra i familjen kanske nöjer sig med
att hänga med på ett en eller ett par turer. En särskilt intressant bit är att den tid på året där det är skönast att vandra här också oftast är den billigaste.

Boken innehåller 25 väl beskrivna vandringsturer på någon timme upp till heldagsturer spridda över hela Gran Canaria tillsammans med författarnas trevliga berättelser och mängder av färgfoton. Dessutom ger författarna generella råd och tips om t ex transport till
och från start- och slutpunkt hyra av bil utrustning och val av karta. Boken innehåller en särskild del med tips om fina bilturer på ön.

Detta är Anita och Birger Løvlands sjätte vandringsguide på svenska.

Praktiskt form med rejäl bindning och flexoband – lätt att ha med sig!

Läs mer om Løvland Birger Vandra På Gran Canaria – Guid…...


Sök bästa pris på Løvland Birger Vandra På Gran Canaria – Guid… hos: