Löfving Stellan Skum Kanin Med Ananassmak – …

Löfving Stellan Skum Kanin Med Ananassmak – …
Löfving Stellan Skum Kanin Med Ananassmak – …
Beskrivning av Löfving Stellan Skum Kanin Med Ananassmak – …

Särskrivningar – varför gör de så fruktansvärt ont?
Frågan ställdes till de drygt 65 000 svenskar som anslutit sig till Facebook-sidan Sverige mot särskrivningar. Svaret blev tydligt: Det är fult och det är fel!

Författarna bakom Skum kanin med ananassmak – särskrivningar och andra språkgrodor har en lite mer nyanserad bild av problemet: Det är visserligen fel men det kan bli extremt roligt.

Den här boken är fylld till brädden av roliga särskrivningar och andra galna språkgrodor hämtade direkt ur verkligheten. Felaktigheterna smyger sig nämligen in överallt: i tidningar reklam butiksskyltar menyer till och med i trafiken.

Författarna Stellan Löfving och David Stark driver sajten Skyltat.se och har under snart fyra års tid samlat på sig ett digert bildarkiv med lustigheter. Till Skum kanin med ananassmak har de tillsammans med sina besökare valt ut de allra roligaste språkgrodorna.

Finns det verkligen någon som serverar pitt i panna? Hur illa kan det gå med Google Translate? Och vilken maxhastighet gäller för cyklar i cykelställ?

Den här boken ger svaren på dessa ytterst viktiga frågor.
Författarna tittar också närmare på särskrivningshatarnas mest älskade hatobjekt en brun hårig sjuk sköterska. Finns hon på riktigt? Svaret på den frågan avslöjas i boken. Kanske …

Läs mer om Löfving Stellan Skum Kanin Med Ananassmak – …...


Sök bästa pris på Löfving Stellan Skum Kanin Med Ananassmak – … hos: