Lindhe Kristina Living With Lexington (sv) -…

Lindhe Kristina Living With Lexington (sv) -…
Lindhe Kristina Living With Lexington (sv) -…
Beskrivning av Lindhe Kristina Living With Lexington (sv) -…

Inrednings- och modeföretaget Lexington är en makalös framgångssaga både med svenska och internationella mått mätt. Med rötter i Nyköping i sin mammas syateljé och sin pappas möbelsnickeri har högstadieläraren Kristina Lindhe byggt ett imperium som utmanar etablerade mode- och inredningsgiganter som Ralph Lauren och Tommy Hilfiger. Efter 18 år av oavbruten tillväxt är detta livsstilsbolag sedan februari 2015 noterat på First North Nasdaq Stockholm.

I denna bok berättar hon sin historia men visar också i hundratals inspirerande bilder hur man kan förändra sitt hem. Lexingtons karakteristiska stil har sitt ursprung i Kristinas liv i The Hamptons i nordöstra USA. Redan vid första besöket förälskade hon sig i de grandiosa trävillorna med den rustika inredningsstilen som andas både nybyggartradition och hantverk. Genom att addera ett stort mått skandinavisk grace och elegans till det lite brokiga uttrycket har stilen anpassats till en bredare publik.

Boken berättar om Lexingtons framväxt och visar hur synonymt företagets framgångar är med Kristina Lindhes personliga erfarenheter. Kristina förklarar i egna ord Lexingtons framgång ger initierade inredningstips och leder oss genom en färgstark värld av Thanksgiving-firanden och Farmer’s Markets.

Lexington finns i dag i tjugo länder och boken utkommer således på både svenska och engelska.

Läs mer om Lindhe Kristina Living With Lexington (sv) -…...


Sök bästa pris på Lindhe Kristina Living With Lexington (sv) -… hos: