Lindhe Annika Matdax – Kokbok För Jäktade Sm…

Lindhe Annika Matdax – Kokbok För Jäktade Sm…
Lindhe Annika Matdax – Kokbok För Jäktade Sm…
Beskrivning av Lindhe Annika Matdax – Kokbok För Jäktade Sm…

En användbar och inspirerande bok för föräldrar som fastnat i fiskpinne- och korvträsket och gärna vill försöka ha hemlagad mat på bordet… Boken är verkligen ett bra tillskott till genren kokböcker för barnfamiljen! (Bibliotekstjänst)

Här kommer en bok fylld med nya favoriträtter för barnfamiljen! Eller vad sägs om Tittut fisk Sjörövarkyckling Tusen-och-en- natt-biffar och Cowboy- & indianplättar?

Recepten är roliga enkla och nyttiga samtliga granskade av en dietist. Beroende på hur bekväm man känner sig i köket finns beskrivningar för både den vane och den ovane kocken där den ovane får mer utförliga förklaringar. Alla recept går snabbt att laga och ingredienserna är få vilket i sin tur innebär att även den jäktade föräldern nu kan laga god och nyttig mat till barnen utan besvär.

Boken är rikt illustrerad med färgbilder. Förutom smarriga recept får vi tips på hur man skapar matlust och ordning och reda men också en snabbkurs i näringslära. Matdax är perfekt för alla föräldrar som känner att matlagningen blivit slentrianmässig och söker nya goda smaker utan något krångel här finns något för alla stora som små!

Annika Lindhe arbetar i Halmstad för att främja bra matvanor. Hon har själv barn och har saknat en kokbok anpassad för familjer i farten.

Läs mer om Lindhe Annika Matdax – Kokbok För Jäktade Sm…...


Sök bästa pris på Lindhe Annika Matdax – Kokbok För Jäktade Sm… hos: