Linder Jens Vardagsfest – Njutning Hela Veckan

Linder Jens Vardagsfest – Njutning Hela Veckan
Linder Jens Vardagsfest – Njutning Hela Veckan
Beskrivning av Linder Jens Vardagsfest – Njutning Hela Veckan

Skäm bort familjen lär känna grannarna höj romantikfaktorn umgås med en kompis … Det finns många bra anledningar att ställa till med fest. Framförallt gör en njutning mitt i veckan livet lite roligare och väntan på helgen lite kortare.

Duka upp en picknick med en extra lyxig rostbiff och hemgjord potatissallad på vardagsrumsgolvet när vintern känns för lång. Ordna mitt-i-veckan-knytis med grannarna dröm dig bort med filmkväll i amerikansk 50-talsanda och oemotståndlig biff steak sauce och knickerbocker glory fira namnsdagen högtidligt med både smörgås- och marängtårta eller överraska med att komma ihåg årsdagen av er första kyss med romantisk supé. En njutning mitt i veckan gör livet lite roligare och väntan på helgen lite kortare.

Vardagsfest är en bok fylld av härliga och oväntade recept på mat som gör kalas av måltiden. Dessutom personliga tips på sätt att förhöja vardagen och fly verkligheten lite grann. Allt på Jens Linders karakteristiskt charmiga och medryckande vis.

Jens Linder är en omtyckt och välkänd kokboksförfattare och kock samt regelbunden matskribent i bland annat Dagens Nyheter. Här lagar han mat för en njutbarare vardag i det egna köket. Detta är uppföljaren till succén Fredagsmys lördagsgott och söndagsmiddag.

Läs mer om Linder Jens Vardagsfest – Njutning Hela Veckan...


Sök bästa pris på Linder Jens Vardagsfest – Njutning Hela Veckan hos: