Lindberg Klas Konsten Att Tala Så Att Folk V…

Lindberg Klas Konsten Att Tala Så Att Folk V…
Lindberg Klas Konsten Att Tala Så Att Folk V…
Beskrivning av Lindberg Klas Konsten Att Tala Så Att Folk V…

Vem vill inte kunna tala så att människor blir berörda och VERKLIGEN lyssnar?!
På ett enkelt och lättillgängligt sätt med en rad praktiska exempel behandlar Klas Lindberg fil mag präst i Stockholm hur vi kan ut- veckla vår förmåga att kommunicera på ett levande och engagerande sätt. Det handlar inte enbart om retorisk teknik. Egenskaper som integritet trovärdighet mod empati och förmåga att själv lyssna utgör viktiga beståndsdelar i verklig dialog och sann retorik.
Boken vänder sig till präster pastorer och lekmän som vill förmedla det kristna budskapet. Också lyssnarens perspektiv tas upp vilket gör att många kan ha glädje av denna bok.
»Det är en levande och personlig ja faktiskt underbar bok inspirerande stimulerande och ofta gripande. Jag kan inte tänka mig en bok som jag hellre skulle vilja ha haft i handen om jag utbildade mig till förkunnare. Mycket i boken är för övrigt av stort värde för alla talare. Det som jag särskilt uppskattar är den djupa humanitet som präglar framställningen fjärran från den ytliga inriktning på manipulativa knep eller tom teknik som misspryder så många talarhandledningar. Det avslutande partiet om de olika förkunnartyperna finner jag oerhört kreativt och intressant. Det borde kunna inspirera blivande och verksamma präster till ytterst givande diskussioner.

Läs mer om Lindberg Klas Konsten Att Tala Så Att Folk V…...


Sök bästa pris på Lindberg Klas Konsten Att Tala Så Att Folk V… hos: