Lind Kalle Skurken Med Superstyrkan

Lind Kalle Skurken Med Superstyrkan
Lind Kalle Skurken Med Superstyrkan
Beskrivning av Lind Kalle Skurken Med Superstyrkan

Hjältarna från 2008 års julkender i TV och radio är tillbaka!

Klas Lage och Renée i en ny rolig och spännande historia!

I staden där Klas Lage och Renée bor har konst och antikviteter börjat försvinna. Någon tar sej igenom metertjocka säkerhetsdörrar av ren bly och stjäl statyer som är så tunga att de måste flyttas med lyftkran. Stadens polischef är säker på att det är en konstliga som härjar.

Uppfinnaren Renée anar att det istället handlar om en ensam tjuv som kan göra sej superstark med en styrkedryck. Genast sätter hon igång att tillverka ett motgift. I sin experimentlusta råkar hon göra drycker som gör snåle Klas generös och förvandlar klumpige Lage till en hatt.

Tyvärr börjar polisen tro att det i själva verket är Klas Lage och Renée som är skurkarna. Nu måste trion inte bara fånga den riktige boven utan också göra det snabbt så att polisen inte hinner haffa dem istället. Renée räknar ut var konsttjuven ska slå till härnäst och de beger sej nattetid till stadens statymuseum. Det blir en rafflande kamp mot klockan.

Som vanligt när det handlar om Klas Lage och Renée kändafrån 2008 års julkalendrar och boken Duvflöjtens hemlighet är det frågan om lika delar knashumor och actionspänning för barn i skolåldern.

Läs mer om Lind Kalle Skurken Med Superstyrkan...


Sök bästa pris på Lind Kalle Skurken Med Superstyrkan hos: