Lind Kalle Människor Det Varit Synd Om

Lind Kalle Människor Det Varit Synd Om
Lind Kalle Människor Det Varit Synd Om
Beskrivning av Lind Kalle Människor Det Varit Synd Om

En bok om människor – kända okända ökända – som någon gång i livet och karriären har varit ömkansvärda. Människor som har ställt till det för sej själv och andra trampat i klaver hamnat i klister och skitit i blå skåp fått skulden foten dryparn på nöten tuppjuck skamliga förslag eller makalöst dåliga recensioner.

Här får vi detaljerna om hur Lena Nymans stjärt kallades ointelligent av en akademiledamot om hur fel romersk senator slets i stycken av en uppretad folkmassa och om hur Louis Armstrong erbjöds att spela sej själv som apa. Vi får mer info än vi ville tro fanns om Carolas ödesdigra möte med göteborgshumorn och om hur Mao mobbade Chrustjov för dennes taskiga simkunskaper.

Tonfallet känns igen från författarens blogg En man med ett skägg som skaffat sej regelbundna läsare bland såväl komiker som ledarskribenter och helt vanliga nördar. Ibland förargligt ibland medkännande alltid underbyggt ofta dock med mindre trovärdiga källor som memoarböcker och kvällstidningar.

Röster om boken:

Jävligt kul. En strålande bok helt i min smak.
David Batra

Underbar läsning. Han skriver så jävla bra att man blir avundsjuk.
Magnus Betnér

Kalle Lind skriver jättebra. Halsbrytande och drastiskt och kul.
Sydsvenska Dagbladet

Kalle Linds Människor det varit synd om är både rolig och lite hemsk […] Just detta är den stora behållningen i boken. Kalle Linds hutlösa blandning mellan humor fakta ironi och politisk udd.
Nittonde stolen

Referensbibel för ironiska generationen […] Människor det varit synd om är ett kulturlivets brottsregister Kalle Lind polisassistenten som trycker på avtryckaren på kameran precis när syndaren blinkat.
Västerbottens Folkblad

Bland det roligaste jag läst.
ikon1931

Läs mer om Lind Kalle Människor Det Varit Synd Om...


Sök bästa pris på Lind Kalle Människor Det Varit Synd Om hos: