Lincoln Rosita Rosita Reser – Den Perfekta G…

Lincoln Rosita Rosita Reser – Den Perfekta G…
Lincoln Rosita Rosita Reser – Den Perfekta G…
Beskrivning av Lincoln Rosita Rosita Reser – Den Perfekta G…

Med boken Rosita reser får vi ett samlat grepp om
resmålstips praktiska fakta och mängder med inspiration för ressugna barnfamiljer. Uppslag och reseberättelser är anpassade till olika åldrar på barnen – från liten baby till tweenie […] Boken ger en god vägledning/checklista om man vill undvika de värsta missarna med packning handbagage och inte minst orealistiska förväntningar på hur semestern kommer att bli. Boken är välskriven och innehåller mängder med familjefoton från olika semestrar från både traditionell charter till egenpaketerade resor […] Framförallt ger Rosita reser reslust och inspiration till att våga ta ut
svängarna med barnen på semestern. Therese Nordholm BTJ

Rosita Lincoln är trebarnsmamman som gjort fler än 30 resor tillsammans med sina barn. I Rosita reser – den perfekta guiden för din barnsemester bjuder hon på tips och råd som sätter guldkant på er semester.

Här får ni till exempel veta när det är smartast att resa under året och i takt med barnens rytm. Ni får lära er att packa en smidig resväska ett barnvänligt handbagage och hur ni bäst förbereder er för en trygg och upplevelserik färd. Boken innehåller också tips på både nära och långväga resmål som passar hela familjen.

Läs mer om Lincoln Rosita Rosita Reser – Den Perfekta G…...


Sök bästa pris på Lincoln Rosita Rosita Reser – Den Perfekta G… hos: