Liljeblad Leif Fågelmöten Jag Minns

Liljeblad Leif Fågelmöten Jag Minns
Liljeblad Leif Fågelmöten Jag Minns
Beskrivning av Liljeblad Leif Fågelmöten Jag Minns

Vad är det som gör att vissa saker etsar sig djupare in i minnet än andra? Under alla år måste jag haft tusentals möten med fåglar. Inte minns jag alla de gånger jag mött flugsnapparen stenknäcken talgoxen inte ens de havsörnsmöten jag haft. Men vinterörnen som slog ner i den av vinden pinade tallen på skärgårdsön minns jag. Och andra tillfällen. Vissa upplevelser vissa fågelmöten har fastnat och sitter hårt förankrade i mina hjärnvindlingar.

Mitt mål har aldrig varit att komma med i trehundraklubben. Jag kan i och för sig förstå den fascinationen den formen av samlande men det är inget för mig… nej de fågelmöten jag minns hänger ihop med andra orsaker med upplevelser där mina andra sinnen fått spela med som ljud dofter ljus och så fåglarnas beteende.

Leifs fascination för naturen har funnits sedan barnsben. När han började söka i minnet efter fågelmöten blev han förvånad över vad han fann. Många upplevelser låg långt tillbaka det första när han bara var fem sex år gammal. Det ena efter det andra väcktes till liv och tack vare Leifs minnen får vi i Fågelmöten jag minns ta del av hans fantastiska återskapade minnen i ord men framför allt i färg och form och kan tillsammans med honom återuppleva dessa stunder igen och igen…

Så sätt dig tillrätta. Öppna dina sinnen och boken och njut av alla naturens färger och ljud som strömmar över bokens sidor!

Läs mer om Liljeblad Leif Fågelmöten Jag Minns...


Sök bästa pris på Liljeblad Leif Fågelmöten Jag Minns hos: