Lévy Justine Vi Ses På Place De La Sorbonne

Lévy Justine Vi Ses På Place De La Sorbonne
Lévy Justine Vi Ses På Place De La Sorbonne
Beskrivning av Lévy Justine Vi Ses På Place De La Sorbonne

Artonåriga Louise och hennes mamma Alice har stämt träff på ett café. Louise väntar och väntar. Hon dricker kaffe äter lunch tar en kopp te en bit paj går en promenad och ser tillbaka på en uppväxt fylld av längtan efter kärlek och omtanke efter en mor som aldrig funnits till hands. Hon är van att vänta. Mamma är ofta sen. Kanske har hon gjort en ny bekantskap eller fått något infall. Men hon kommer. Hon kommer alltid förr eller senare.
Vi ses på Place de la Sorbonne är en uppmärksammad generationsroman – en uppgörelse med en egocentrisk mor men också den varmaste av kärleksförklaringar från en dotter.

Justine Lévy född 1974 är fransyska och äldsta dottern till företagaren och fi losofen Bernard Henri Lévy. Hon arbetar som redaktör och författare. Vi ses på Place de la Sorbonne är hennes omtalade debutroman som hon skrev bara tjugo år gammal.

Hon dyker plötsligt upp i det litterära landskapet med en storartad och omvälvande bok./PARIS-MATCH.

Med sitt eget hjärteblod tecknar Justine Lévy porträttet av denna tragiska hjältinna./LE FIGARO

Det finns fingertoppskänsla och kraft bakom de välformulerade känslouttrycken./LEXPRESS

Lévy skriver originellt provokativt och med stor vitalitet. En levande ömsint bok./ELLE (USA)

[Boken] ger en förödande beskrivning av en ung kvinnas kärlek dess våldsamma och orubbliga grepp och en påminnelse om att det är smärtsamt att hoppas och bli besviken men ännu smärtsammare att ge upp hoppet./THE NEW YORK TIMES BOOK REVIEW

Läs mer om Lévy Justine Vi Ses På Place De La Sorbonne...


Sök bästa pris på Lévy Justine Vi Ses På Place De La Sorbonne hos: