Lennartsson Dag Golf- Och Whiskyresor

Lennartsson Dag Golf- Och Whiskyresor
Lennartsson Dag Golf- Och Whiskyresor
Beskrivning av Lennartsson Dag Golf- Och Whiskyresor

Att whisky och golf hör ihop är ett välkänt faktum. Mängder av entusiaster vet att golf och whisky är långt mer än bara en sport och en dryck utan en livsstil med sitt eget språk och en särskild elegans som bjuder på mängder av möjligheter till sofistikerade njutningar.

Följ med den flerfaldigt utgivna whiskyförfattaren tillika golfentusiasten Dag Lennartsson på hans golfresor med tillhörande whiskyprovningar genom Europa och övriga världen. Författaren tar oss med till klassiska golf- och whiskyresmål som Skottland och USA men även mer obskyra golfländer på frammarsch som Wales och mer exotiska whiskytillhåll som Japan. Även här i Sverige finns golf- och whiskydestinationer som bara väntar på att utforskas med denna guidebok som inspirationskälla. Detta är en oumbärlig guide för golfälskaren som vill krydda sin resa med den subtila njutning som bara en fin whisky kan ge och samtidigt lära sig om golfens och varje resmåls kulturhistoria.

Golf- och whiskyresor är en reseguide men även mycket mer: handfasta rekommendationer på hotell restauranger golfrutter och destilleribesök varvas med författarens personliga upplevelser fotografier och tankar om ämnena. Fullspäckad med information som presenteras på ett personligt vis ger denna bok läsaren inspiration inför kommande semestrar och är det perfekta resesällskapet för en sann livsnjutare.

OM FÖRFATTAREN
Dag Lennartsson är författaren bakom Grenadines försäljningsframgång Sveriges whiskykrogar och har dessförinnan skrivit tre böcker i ämnet: Golf mat och whisky Whisky whisky whisky och Mera whisky. När han inte ägnar sig åt sin golfpassion deltar han flitigt på mässor och festivaler håller i whiskyprovningar samt är även en av grundarna till den paraplyorganisation som finns för alla Sveriges whiskyklubbar Svenska Whiskyförbundet med totalt över 5 000 medlemmar i 125 klubbar.

Läs mer om Lennartsson Dag Golf- Och Whiskyresor...


Sök bästa pris på Lennartsson Dag Golf- Och Whiskyresor hos: