Leijnse Emma Godkänt? – En Reportagebok Om D…

Leijnse Emma Godkänt? – En Reportagebok Om D…
Leijnse Emma Godkänt? – En Reportagebok Om D…
Beskrivning av Leijnse Emma Godkänt? – En Reportagebok Om D…

I tjugo år har kunskaperna i den svenska skolan gått ner de senaste åren med rasande fart. Godkänt? ger en bild av varför svenska elevers resultat blir sämre och sämre i internationella mätningar.

Med utgångspunkt i ett antal skolor skildrar Emma Leijnse i reportagets form vad som pågår i den svenska skolan och skolpolitiken just nu.

I många fall går skolan åt ett håll som är tvärtemot det som forskningen säger. Men boken ger också motbilder så här kan man göra istället.

Trots att skolfrågorna hamnar överst när befolkningen ska rangordna viktiga politiska frågor saknas inblick i en värld som föräldrar lärare och politiker brottas med varje dag.

Snälla utbildningsministern läs den här boken! Många punkterade myter många kloka ord om hur den svenska skolan kan få godkänt. Tidningen Socialpolitik

Emma Leijnses gedigna reportagebok Godkänt? om den svenska skolan landar med perfekt träff i tiden och tidsandan.
Upsala Nya Tidning

Det bubblar i den svenska skolan. Av frustration och problem men också av kreativitet och nytänkande. Och Emma Leijnse skildrar allt detta så bra i sin reportagebok Godkänt?

Godkänt? är en skolnära och väl genomförd skildring av vad som händer just nu inom svenskt utbildningsväsende.
Göteborgs-Posten

För den som vill skaffa sig bättre koll på tillståndet i den svenska skolan – och vad som kan förbättra den – har Sydsvenskans reporter Emma Leijnse skrivit en högintressant bok.
Tidningen Journalisten

Läs mer om Leijnse Emma Godkänt? – En Reportagebok Om D…...


Sök bästa pris på Leijnse Emma Godkänt? – En Reportagebok Om D… hos: