Lauritzson Ola Gi Gourmet – Viktminskning Fö…

Lauritzson Ola Gi Gourmet – Viktminskning Fö…
Lauritzson Ola Gi Gourmet – Viktminskning Fö…
Beskrivning av Lauritzson Ola Gi Gourmet – Viktminskning Fö…

Bli en GI-gourmet du också!
Duka upp till fredagsmys bjud kärestan på intim supé festa loss med kompisarna lyxa till det med långfrukost ordna familjeträff med lunchpicnic samla släkten till sommarbuffé det finns många tillfällen att njuta av festlig och GI-rätt mat!

Med GI-metoden behöver du varken hoppa över måltider eller leva spartanskt för att gå ner i vikt. Vem har sagt att du måste äta pulver för att lyckas? Nej tänk och gör tvärtom i stället. Om du nu har bestämt dig för att leva nyttigt och bli av med de där irriterande extrakilona så kan du lika gärna passa på att njuta under tiden. I GI Gourmet hjälper vi dig att tillaga goda lyxiga och nyttiga middagar som passar i alla sammanhang. GI Gourmet betyder äkta matglädje för dig som vill äta hälsosamt och gå ner i vikt men utan att göra avkall på livsnjutningen.

I boken får du inspiration för alla möjliga festliga tillfällen från den romantiska parmiddagen till den större middagsbjudningen tjejkvällen eller studentskivan. Och all mat följer GI-metodens principer om att maximera fettförbränningen och hålla blodsockerkurvor och insulinproduktion i schack. Det är gott njutbart och helt GI-rätt alltså. Aldrig har det varit roligare att följa GI-metoden.

Läs mer om Lauritzson Ola Gi Gourmet – Viktminskning Fö…...


Sök bästa pris på Lauritzson Ola Gi Gourmet – Viktminskning Fö… hos: