Lätt Att Njuta! – Med Shirley Clamp Och Vik…

Lätt Att Njuta! – Med Shirley Clamp Och Vik…
Lätt Att Njuta! – Med Shirley Clamp Och Vik…
Beskrivning av Lätt Att Njuta! – Med Shirley Clamp Och Vik…

Det går inte att ta miste på den energi sundhet och glädje som Shirley Clamp utstrålar! Med målmedvetenhet och med hjälp av Viktväktarna har hon hittat tillbaka till sig själv och samtidigt fått en nyvunnen styrka och självkänsla.

Som för så många av oss fick Shirleys egna behov stå tillbaka för familjens och för yrkeslivets krav – det är helt enkelt svårt att hinna med att ta hand om sig! Med åren smög sig både kilon värk och kraftlöshet på. Genom Viktväktarna fick Shirley redskapen att planera vardagen med måltider och motion – och att lyssna på sig själv. Idag trivs hon med tillvaron och känner sig glad när hon går upp på morgonen och möter sin blick i spegeln.

Här får du läsa om Shirleys inspirerande resa om barndomens konflikter som födde en vilja att vara alla till lags och en känsla av misslyckande. Hur den har bytts till en inre styrka som kommer av att ha lärt sig att prioritera sig själv och att inte söka bekräftelse hos alla.

Här finns också alla de läckra recept som hjälpt Shirley att nå sina mål. God välbalanserad och nyttig mat som du mår bra av utformade enligt Viktväktarnas modell där du räknar points. Här hittar du också goda råd och inspiration som hjälper dig att hålla motivationen!

Lycka till med din egen resa!

Läs mer om Lätt Att Njuta! – Med Shirley Clamp Och Vik…...


Sök bästa pris på Lätt Att Njuta! – Med Shirley Clamp Och Vik… hos: