Larsson Marie Träning Som Funkar – 10 Effekt…

Larsson Marie Träning Som Funkar – 10 Effekt…
Larsson Marie Träning Som Funkar – 10 Effekt…
Beskrivning av Larsson Marie Träning Som Funkar – 10 Effekt…

10 enkla halvtimmesprogram för vardagen!

Funktionell träning är effektivt användbart varierat och roligt. Helt enkelt träning som funkar. Här är en bok med 10 halvtimmesprogram för dig som vill att det ska gå lätt och vara roligt att pussla in träningen i livet.
Det går att få en starkare kropp och ett mer aktivt liv på ett både enkelt och effektivt sätt.
Träning som funkar beskriver hur kroppen fungerar. Du får också tips på tester du kan göra själv för att mäta din styrka stabilitet rörlighet kondition balans och spänst. Resultaten kan du använda för att mäta dina framsteg när du tränar dig igenom bokens träningsprogram.

Välj mellan program som förbereder dig för skidbacken kompletterar löpträningen passar på resan eller som helt enkelt gör dig stark och rörlig. Eller pussla ihop dina egna program – övningsbanken är späckad med funktionella övningar.
Träna smart och funktionellt så räcker det med 30 minuters träning för att få med hela kroppen och alla dess funktioner.

Om författaren
Marie Larsson är sjukgymnast och lärare på S.A.F.E. Hon säger: Funktionell träning är rolig och en träningsform man kan ha med sig överallt; på gymmet i trädgården eller på resan. Det är en träning som funkar; för kroppen och livet. Det vill jag dela med mig av till dig.

Läs mer om Larsson Marie Träning Som Funkar – 10 Effekt…...


Sök bästa pris på Larsson Marie Träning Som Funkar – 10 Effekt… hos: