Larsson Alexandra# Bakboken

Larsson Alexandra# Bakboken
Larsson Alexandra# Bakboken
Beskrivning av Larsson Alexandra# Bakboken

Vinnarboken från Hela Sverige bakar 2014

I min bakbok delar jag med mig av recept som betyder något extra för mig och är tillräckligt goda för att ta mig till sjunde himlen. Jag visar vad jag helst serverar på kakfatet vad jag äter när jag vill leva nyttigare och vad jag bjuder på till fest. Här finns många olika smaker och konsistenser en del extremt onyttiga och en del ganska nyttiga bakverk. Det blir en härlig blandning med söta småkakor rejäla bullar nyttig rawfood-tårta och lyxiga desserter. Jag tror att jag tog hem titeln Sveriges bästa hemmabagare 2014 för att jag är nyfiken på nya smaker och konsistenser är bra på att fokusera och vända motgångar till något positivt.

Jag bakar bara det som jag själv kan stå för och du kan lita på att allt i den här boken är vansinnigt gott!

Ur innehållet:

Hyllning till mina kära och till barndomen – Bakverk som har kopplingar till en kär person eller ett fint minne som min mormors vinbärsrutor med marängtäcke.

På kakfatet – Vad jag helst serverar på fikabordet som mina stiliga kardemummastrutar med blåbär.

Extra allt och lite till – Bakverk för dagar när man är riktigt sugen vad sägs om exempelvis mina karamelliga browniecupcakes med seg chokladsås.

Livets bättre val – Bakverk rika på näring och god smak men utan raffinerat socker gluten och laktos.

När jag bjuder in till fest – Mina bästa festrecept som min lyxiga smultron- och champagnetårta.

Läs mer om Larsson Alexandra# Bakboken...


Sök bästa pris på Larsson Alexandra# Bakboken hos: