Kvinna utan minne

Kvinna utan minne
Kvinna utan minne
Beskrivning av Kvinna utan minne

Intelligent, svindlande och originell läsning. Eva Åström, Expressen Söndag Den är kort och ganska enkel, men den lämnar mig inte En stark fyra. Agneta Norrgård, SR P4 Västernorrland Jag öppnar ögonen. På min högra sida sitter en oklippt pojke med hängande axlar, till vänster två flickor i tidig skolålder. Mittemot mig har jag en fånigt leende man. Allt bra? frågar han. Jag förstår inte. Pratar han med mig? Jag har en gaffel i min vänstra hand, en kniv i den högra. På tallriken framför mig ligger en påbörjad pannbiff, sallad och potatis. Det är som om jag satt och åt. Mia Berggren drabbas av plötslig och oförklarlig minnesförlust. Hon minns varken familj eller vänner, har ingen aning om vem hon är. Hon genomgår omfattande undersökningar utan att läkarna hittar någon förklaring. Undan för undan tvingas hon återskapa sig själv utifrån andras förväntningar. Problemet är att hon inte gillar resultatet. Petter Lidbeck har skrivit många böcker för barn och ungdom samt flera romaner för vuxna, de flesta under pseudonymen Hans Koppel . Det vita huset , hans thriller för bokslukare, nominerades till Barnradions bokpris 2017 . Kvinna utan minne är en roman om vad som händer med en människa när alla minnen försvinner. Den är koncentrerad och effektfull och trots att den är så avskalad får den en att fundera vad minnena gör med oss och hur minnena blir det som håller våra liv samman. Viveca Bladh, Sveriges Radio

Läs mer om Kvinna utan minne...


Sök bästa pris på Kvinna utan minne hos: