Kuick Katarina Skriv Om Och Om Igen

Kuick Katarina Skriv Om Och Om Igen
Kuick Katarina Skriv Om Och Om Igen
Beskrivning av Kuick Katarina Skriv Om Och Om Igen

Vinnare av Augustpriset 2009!

Det finns de som helt enkelt inte kan låta bli att skriva. Det finns de som vill skriva men inte kommer sig för. Det finns de som har dikter kliande i fingrarna. Det finns de som har skallen sprängfylld av historier. Det finns de som ryser av lycka inför rätträtt ord. Det finns de som måste skriva fast de inte vill. Det finns en inspirationsbok.

Med bilder och övningar och goda (nåja ) råd och tips. Med tankar och resonemang om skrivande och berättande.

Författarna och skrivarledarna Ylva Karlsson och Katarina Kuick avslöjar här sina bästa komma-i-gång-tips varvar begriplig teori med författarintervjuer och en mängd lekfulla övningar som triggar skrivlusten. Sara Lundberg och Lilian Bäckman har fyllt boken med fantasieggande bilder som söker historier.

Ylva Karlsson och Katarina Kuick är båda erfarna skrivarkursledare för barn och ungdomar men kanske mer kända som författare och i Katarinas fall översättare. Ylva har fram till idag skrivit ett tiotal barn- och ungdomsböcker. Katarina har skrivit ungefär lika många och översatt ännu fler. SKRIV OM OCH OM IGEN är deras första gemensamma bokprojekt.

Smakprov ur boken finns på www.skrivomochomigen.com

Läs mer om Kuick Katarina Skriv Om Och Om Igen...


Sök bästa pris på Kuick Katarina Skriv Om Och Om Igen hos: